Despre noi

     S-ar putea sa va intrebati de ce Lysee Luxury Extensions si nu alte branduri de extensii de par disponibile.

Motivul pentru care am creeat Lysee se datoreaza faptului ca nu am gasit, printre brandurile pe care le-am incercat, extensii de par care sa indeplineasca asteptarile noastre ridicate.

Ne-am dorit extensii de par naturale, lucioase,sanatoase,durabile in timp, groase si pline de sus pana jos (marea majoritate au o cantitate mare de par concentrata in partea de sus, unde este si parul nostru natural, iar pe lungimi unde avem intr-adevar nevoie se subtiaza considerabil, nu gradat, oferind un look nenatural) si totusi la un pret accesibil. Cam multe pretentii nu?

Ei bine, noi asta incercam sa va oferim.

Extensiile noastre sunt confectionate din par natural de cea mai mare calitate. Parul este moale si catifelat la atingere.

Parul este de calitate Remy si este hand-selected (lucrat manual) pentru a putea asigura calitatea si pentru ca tu sa primesti ce e mai bun. Se acorda o atentie deosebita pentru ca toate cuticulele sa fie intacte si sa mearga in aceiasi directie pentru a preveni incurcarea lor.

Calitate este vizibila prin naturalete si luciu,iar tu vei simtii diferenta la atingere.

Noi acordam o atentie deosebita clientelor nostre si ne dorim sa aveti parte de cea mai placuta experienta, alaturi de noi. Drept urmare pentru orice intrebari legate de extensiile noastre de par nu ezitati sa ne contactati, suntem aici pentru a va ajuta.

Email :extensiilysee@gmail.com

Telefon :0753675646

S.C. LYSEE S.R.L.

CUI 34982724

J33/814/2015

Adresa Str. Humorului, nr.39, Scheia, Suceava